Redigeren

Laat je teksten redigeren of SEO-proof maken door een professionele tekstschrijver

Heb je zelf een vlotte pen of heb je een stuk door Chat GPT laten schrijven, maar zoek je een professionele tekstschrijver voor het redigeren of SEO-proof maken van de teksten?

Waarom een tekst redigeren?

Zelf teksten schrijven vind ik bijna het leukste om te doen. Met mijn kennis over communicatie en neuromarketing weet ik hoe je goede content maakt. Een belangrijk onderdeel is de juiste informatie op de juiste plek zetten. Maar je kunt ook bepaalde woorden gebruiken en de zinsconstructie slim aanpassen, zodat je relevante content creëert die de doelgroep gerichter aanspreekt. Het resultaat van goede teksten is meer conversie. En daar draait het vooral om bij digitale teksten. Ik help je er graag mee.

Laat je Chat GPT tekst schrijven? Maak er een professionele tekst van!

Laat je je inspireren door Chat GPT of laat je dit platform hele teksten voor je schrijven? Ik ben zeker niet tegen. Sterker nog, ik gebruik het zelf ook, maar wel als inspiratiebron. Wat Chat GPT produceert is qua inhoud namelijk niet 100% te vertrouwen. Ook weet je niet zeker of je concurrent precies dezelfde tekst gaat gebruiken. Je wilt liever uniek menselijke content laten zien. Toch? Bovendien zijn de teksten van Chat GPT vaak heel algemeen. Ze missen persoonlijkheid. Dat kan ik voor je veranderen.

Zoekmachine optimalisatie

Door trends, ontwikkelingen in de markt en in de wereld verandert de relevantie van webteksten. Google zoekt naar antwoorden op vragen die mensen stellen. Het algoritme sluit steeds beter aan bij die zoektocht. Regelmatig de content van je website onder de loep nemen en updaten (conversie optimalisatie) ziet Google graag. Het beloont je met een hogere ranking. Ik kan je helpen je webteksten te optimaliseren.

Proofreading of editing

Er zijn diverse soorten teksten die jou als professional laten zien. Zowel offline (magazines, brochures, etc.) en online. Wil je een zoekwoorden analyse laten uitvoeren, zodat je de juiste keywords gebruikt in jouw tekst? Zoek je naar de juiste woorden om je doelgroep in actie te laten komen? Of wil je webteksten hoger laten ranken in Google?

Redactiewerk wordt ook wel proofreading of editing genoemd. Laat mij je Nederlandse en Engelse teksten controleren op spelling, stijl en conversie, zodat jij professioneel overkomt en je doelgroep precies weet wat die moet doen. Ik neem de meta description en titel direct mee, zoek eventueel ook de juiste zoektermen en verwerk ze direct.

Kom een kop koffie bij me drinken, dan bespreken we de mogelijkheden. Bel me voor een afspraak.

Telefoon: +31 (0)6 25401078

© spraak|stof 2023
EOV Design