SEO

Een SEO-tekstschrijver maakt goede content voor je klant én zoekmachines

Een SEO copywriter heeft specifieke kennis om de juiste zoekwoorden te verwerken in aantrekkelijke content, zodat je jouw organisatie op een unieke manier online kunt presenteren.

Leuke teksten of mooie teksten lezen prettig voor je lezer, maar zijn niet altijd geschreven voor vindbaarheid in zoekmachines als Google. Een webtekst die alleen gericht is op zoekmachine optimalisatie raakt je doelgroep niet. Terwijl je juist wilt dat je lezer contact opneemt, meer informatie aanvraagt of een aankoop doet.

Als SEO-tekstschrijver weet ik telkens de juiste manier te vinden om beide doelstellingen om te zetten in tekst. Want kwalitatieve teksten worden zowel digitaal als door mensen gewaardeerd.

Organische vindbaarheid

SEO (Search Engine Optimization) is vooral gericht op organische vindbaarheid. Hoe beter de inhoud van jouw website veelgestelde vragen in zoekmachines beantwoorden, hoe vaker jouw webpagina’s vertoond worden. Sterke inhoud levert een hogere ranking op.

SEA = betaalde vindbaarheid

Daarnaast vragen teksten voor betaalde vindbaarheid (Search Engine Advertising) net zo goed om de nodige kennis voor sterke teksten. Op basis van specifieke zoekwoorden richt je campagnes in die net zo goed aantrekkelijk moeten zijn voor je doelgroep.

De voordelen van goede vindbaarheid

Laat me je gerichte vragen stellen om de benodigde informatie boven water te halen. Dankzij jouw input schrijf ik pakkende teksten die:

  • je vindbaarheid in zoekmachines vergroten
  • jouw kennis en expertise laten zien
  • jou onderscheiden van je concurrenten
  • aansluiten bij je doelgroep
  • conversie opleveren

Ik help je graag met waardevolle inhoud

Onderdelen van mijn werk zijn relevante zoekwoorden vinden, waardevolle informatie verzamelen, concurrentie analyse en een interview afnemen. Pas dan kan ik beginnen met het schrijven van unieke content en sterke teksten.

Streef je een hogere positie in de zoekmachines na? Maar wil je potentiële klanten blijven verblijden met duidelijke en leesbare teksten?

Ik vertel je graag meer over nieuwe teksten schrijven en huidige content optimaliseren (redigeren). Zowel Nederlandse als Engelse teksten voor op je website, je webshop of een ander online platform? Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie of een prijs op maat.

© spraak|stof 2023
EOV Design