Schrijfcoach

Uurtje sparren over jouw communicatie?

Heb je wel eens behoefte aan feedback op je website? Wil je weten of je organisatie zich wel richt op de juiste doelgroep? Wil je dat ik jouw USP’s op een unieke manier neerzet? Of wil je met me praten over de mogelijkheden van online marketing (downloads, landingspagina’s, opt-in pagina’s en mailfunnel)?

Voordat ik webteksten schrijf, houd ik altijd een interview met ondernemers. Ik onderwerp ze aan mijn ‘ik-vraag-je-het-hemd-van-je-lijf-methode’. Zo’n interview gaat altijd over in fantastische gesprekken die enorm veel inzicht en energie geven. Ik krijg vaak de reactie dat mijn vragen ondernemers aan het denken zetten.

Deze gesprekken leiden tot inspirerende ideeën of het inzicht dat door het maken van keuzes ondernemers hun producten of diensten veel duidelijker in de markt kunnen zetten. Soms weet de organisatie duidelijker wat ze het beste kunnen communiceren en vooral hoe ze dat moeten doen. Soms doen ze het zelf, vaak help ik hen daarbij.

Heb je behoefte aan strategisch communicatieadvies op een laagdrempelige manier? Mijn inzichten en ervaring als online communicatie specialist deel ik graag met je. Een-op-een drinken we (virtueel) een kop koffie of kom ik langs en ontmoet je team!

Laten we een afspraak maken?

Bel me gerust met je vraag. Ik help je graag verder.

Telefoon: +31 (0)6 25401078

Of plan direct een afspraak in. Dan zien we elkaar live via Zoom.

© spraak|stof 2023
EOV Design